07.02.2006

Są już zwycięzcy promocji paliw VERVA!

Już w najbliższy czwartek samochód AUDI TT 1,8 Turbo quatro oraz 6 wyjazdów na tor wyścigowy do Anglii połączony z prowadzeniem najszybszych samochodów światą trafią w ręcę zwycięzców wielkiej promocji paliw Verva.

Promocja trwała w okresie od 24 października do 4 grudnia 2005 roku na stacjach ORLEN oznakowanych logo VERVA. Według zebranych danych wynika, że udział w niej wzięło prawie 100.000 kierowców.

Warunkiem udziału w promocji było zatankowanie minimum 20 litrów paliwa VERVA 98 lub VERVA ON na stacji oraz wysłanie zgłoszenia sms-em lub poprzez telefon stacjonarny, wpisując ilość zatankowanego paliwa. W trakcie trwania promocji odbyły się 3 losowania (co dwa tygodnie) podczas których losowano dwóch laureatów wyjazdu do Anglii połączonego z prowadzeniem najszybszych samochodów świata (Ferrari 550, Porsche 996, Lamborghini Gallardo, Mercedes SL 55, Aston Martin).

Na zakończenie promocji spośród wszystkich zgłoszeń wylosowano laureata nagrody głównej samochód AUDI TT 1,8 Turbo quattro (napęd na wszystkie koła).