07.05.2004

DAFmania pod skrzydłami ORLENU

PKN ORLEN SA jest sponsorem głównym DAFmanii – 5 edycji plenerowego festynu dla ponad 4 tysięcy użytkowników samochodów ciężarowych, który rozpocznie się jutro we Wrocławiu.

Właściciele firm transportowych, przewoźnicy dysponujący taborem ciężarowym oraz kierowcy indywidualni spotkają się w sobotę we Wrocławiu na piątym już festynie DAFmanii. Z pewnością jedną z licznych atrakcji pleneru będzie inauguracja szkoły jazdy DAF oraz prezentacja pojazdów ciężarowych.

ORLEN, w konkursach adresowanych zarówno dla dorosłych, jak i dzieci, zaprezentuje na festynie nie tylko swoje produkty – przede wszystkim olej napędowy przewyższający polskie i unijne parametry jakościowe wymagane dla tego gatunku paliwa – ale także i usługi czyli system kartowy FLOTA.
Paliwowe karty FLOTOWE - pozwalają na dokonywanie bezgotówkowych zakupów paliw, towarów i usług na stacjach paliw ORLENU. Przeznaczone są dla klientów instytucjonalnych, którzy chcą mieć prosty w obsłudze, przyjazny i przynoszący korzyści ekonomiczne system tankowania paliw i podstawowej obsługi drogowej pojazdów. Obecnie karty flotowe honoruje ponad 1589 stacji paliw ORLENU czyli praktycznie transakcje flotowe realizowane są w całej Polsce (więcej na naszej stronie w sekcji FLOTA).

Organizatorzy sobotniego wrocławskiego festynu, który poprowadzi Piotr Bałtroczyk, a uświetnią gwiazdy takie jak T-Love przewidują, że tegoroczną DAFmanię powinno odwiedzić około 4 tysiące osób.